GÜMÜŞHANE / ŞİRAN - Şehit Alkın Aydın İmam Hatip Ortaokulu

Mustafa TUĞ - Okul Müdürü

1972 yılında Gümüşhane İli Şiran İlçesi Erenkaya Köyün´de doğdum. İlkokulu Erenkaya Köyü İlkokulunda tamamladım.İlkokul son sınıfta girmiş olduğum DPY sınavları sonucunda Yıldızeli Pamukpınar Öğretmen Lisesi´ni kazanarak aynı okula kayıt yaptırdım.Ailemin İmam Hatip okumam isteği üzerine Gümüşhane İmam Hatip Ortaoulu´na nakil oldum.Ortaokul ikinci sınıfta girdiğim DPY sınavını kazanmam nedeniyle Erzurum İmam Hatip Ortaokulu´na kayıt yaptırdım.Ortaokulu ve Lise´yi aynı okulda okul ikincisi olarak tamamladım.1990 yılında girmiş olduğum Üniversite sınavları sonucunda İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü´nü kazandım.1995 yılında mezun oldum.Çeşitli nedenler dolayısıyla öğretmenlik başvurusunda bulundum 13.12.1996 yılında Şiran İlçesi S.Söğütlü İlkokulu´nda müdür yetkili öğretmen olarak atandım.1998 yılında Askerlik hizmetimi  Üsküdar As.İz.Bölge Komutanlığında yedek subay olarak yaptım.Askerlik dönüşü aynı görev yerimde taşımalı olarak göreve başladım.Şiran Yunus Emre Ortaokulu´nda öğretmen,müdür yardımcısı ve okul müdürlüğü görevlerinde bulundum. Şiran 15 Temmuz Şehitler Yatılı Bölge Ortaokulu´a 08.12.2014 Okul Müdürü olarak atandım.Görevim sırasında açılan MEB Şube Müdürlüğü yazılı ve mülakat sınavını kazandım ancak atanamadım.01.08.2023 tarihinde Şiran Şehit Alkın Aydın İmam Hatip Ortaokulu müdürlüğüne atandım.Halen aynı okulda okul müdürü olarak görev yapmaktayım.Çok sayıda hizmetiçi eğitim ve seminere katıldım.Bu sürede çalıştığımız dönemlerde Çok sayıda teşekkür,Aylıkla ödül,başarı belgesi,Üstün başarı belgesi ve ödül aldım.Evli ve üç erkek çocuk babasıyım.