GÜMÜŞHANE / ŞİRAN - Şehit Alkın Aydın İmam Hatip Ortaokulu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında "Mısra Ezberleme" faaliyet başlığı altında nisan ayı etkinliklerinden "Duvar Yazısı (Grafiti) Çalışmaları" öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirilmiş ve çalışmalar sınıf panolarında sergilenmiştir.

Nis

İlçemizde 10 Kasım Atatürk'ü Anma töreni düzenlendi. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde bir kez daha saygı, rahmet ve minnetle yad ediyor; Millî Mücadele kahramanlarımız ve topraklarımızı vatan yapan tüm şehitlerimizi aziz hatıraları önünde saygı ve şükranla anıyoruz.

10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni'nin düzenlenmesinde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

"12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Âkif Ersoy'u Anma Günü" ile "18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" etkinlikleri kapsamında ortaokul öğrencileri arasında ezbere şiir okuma yarışması düzenlendi. Okulumuz Yiğit Burak AYGÜN ve Hayrunnisa KAYA isimli öğrenciler tarafından temsil edildi. Yarışmada Yiğit Burak AYGÜN üçüncü oldu.

Nis

1.      Tüm sınıflarda “Anlamını Bul” etkinliği yapılmıştır.

2.      Tüm sınıflarda “Kelime Türetme”  etkinliği yapılmıştır.

3.      Tüm sınıflarda “Kare Bulmaca” etkinliği yapılmıştır.

4.      Öykü Kartları hazırlanıp, kartlarla anlatım etkinliği yapılmıştır.

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ ATASÖZLERİ VE DEYİMLER ETKİNLİĞİ

Okul Müdürü Mustafa TUĞ görevine başladı

May

Okulumuz öğrencileri arasında Resfebe yarışması düzenlendi. Öğrencilerimiz eğlenerek öğrendiler.

May

Okul İçi Mekanlarımızda Öğrencilerimizle Birlikte Saksıda Çiçek Yetiştiriyoruz.

May

Yıllarca öğrenci yetiştirmiş olup hayatını eğitime adamış olan öğretmenimiz Nevzat GÜNDOĞAN ile buluşma düzenlendi.

May

İlçe müftü vekili ve İmam hatipler eşliğinde, İmam hatip okullarının dünü bugünü yarını aynı zamanda İmam hatip okullarının kuruluşu hakkında öğrencilerimize bilgi verildi.

Nis

Kırk Hadis Etkinliği okul programına uygun olarak öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Nis

Öğrencilerimizin keyifle oynayabilmeleri için okulumuz belirli alanlarına satranç takımları yerleştirildi.

Mrt

Okulumuz Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenimiz Murat TERZİ öğrencilerimizle geleneksel oyun ( körebe, çelik çomak,beş taş vb.) şenlikleri düzenliyor.